Dierenpension Sauwerd

informatie

Wat kunt u verwachten?

Bij ons heeft uw hond beschikking over een eigen binnen & buitenkennel. Ook mag de hond z'n eigen mand of kleedje mee. Noodzakelijk is dit niet, Wij hebben namelijk een breed assortiment manden.

Uw hond word regelmatig uitgelaten aan de rollijn, Wij laten de honden stuk voor stuk uit zodat ze de aandacht en beweging krijgen die ze nodig zijn.

Uw hond moet de jaarlijkse entingen + kennelhoest hebben om bij ons te verblijven. Tijdens het verblijf moet het entingsboekje aanwezig zijn bij de hond. Sinds 2016 accepteren wij ook een titterbewijs ( meer informatie in pensionnieuws).

Wij voeren het merk Denkadog. Eigenlijk elke hond die bij ons verblijft doet het hier goed op. van jong naar oud, voor elke hond hebben wij een brok. wij voeren de honden twee keer daags. Voor de slechte eters zorgen wij dat het extra lekker word, zodat elke hond gaat eten.

Heeft uw hond een speciale brok? natuurlijk mag u dat mee nemen!

Heeft uw hond medicijnen? Geen probleem. Als u voor een duidelijke beschrijving zorgt, zullen wij de medicijnen juist toedienen.

Verdere service

Trimsalon

Moet uw hond getrimt worden tijdens het verblijf? Dat kan bij ons erkende trimsalon. Het bedrag word berekend als wij de hond zien, Dit is afhankelijk van het ras en de hoeveelheid werk.

Wassen & drogen

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw hond fris en stof vrij mee naar huis kan. Wij zullen eerst de hond wassen en vervolgens helemaal uit blazen met de blower, Dit zorgt ervoor dat losse haren, overig vuil en stof de vacht verlaten.

Dag opvang

Ook is uw hond welkom voor 1 dag. heeft u bijvoorbeeld een lange werkdag of iets anders? Wij zorgen graag voor uw huisdier.

Andere huisdieren

Heeft u naast uw hond ook nog een kat of een knaagdier? deze kunnen tijdens het verblijf van u hond gewoon mee. Hier hebben wij aparte ruimtes voor. oor knaag dieren graag wel alle benodigheden mee brengen.

Voer

Wij verkopen het merk Denkadog. Kwaliteit voer voor een goede prijs


Verblijf 1

Verblijf 1 geldt voor 1 hond.

vanaf €12

Verblijf 2

Verblijf 2 geldt voor 2 honden uit 1 gezin.

vanaf €22

Verblijf 3

Verblijf 3 geldt voor 3 honden uit 1 gezin.

vanaf €31

Speciaal tarief

dit tarief geldt voor oudjaarsdag & nieuwjaarsdag.

vanaf €15

Trimmen

De prijs van trimmen is per hond natuurlijk verschillend, Dit is dan ook een start bedag.

vanaf €45

Wassen & Blazen

Uw hond word eerst gewassen met een universele shampoo en daarna helemaal uitgeblazen.

Het blazen zorgt ervoor dat de losse haren, overig vuil en stof uit de vacht komt. Let op, dit is een start bedrag.

vanaf €35

Denkadog Duo Croc. 15 kg.

Duo Croc is een volledige voeding voor volwassen honden met een normale energie behoefte. Deze uitgebalanceerde voeding ondersteund de gezondheid van uw hond optimaal

vanaf €35

Denkadog Prestige Energie. 20 kg.

Prestige Energie is speciaal ontwikkeld voor honden die grote prestaties moeten leveren ( werkhonden) of waarmee intensief getraind word. door de licht verteerbaarheid zal deze uitgebalanceerde voeding de gezondheid en activiteiten van uw hond optimaal ondersteunen

Zeer geschikt voor actieve honden die niet op gewicht blijven.

vanaf €45

NIEUW - Hypo-Allergic   12,5 kg.

Voedsel allergie komt steeds vaker voor bij honden. Deze voeding heeft enkel lamsvlees als bron van eiwit. Hierdoor wordt voedingsallergie effectief bestreden. De voeding kan als een eliminatie dieet worden gebruikt. Door de zeer hoge kwaliteit is de voeding licht verteerbaar, zeer smakelijk en zal weinig ontlasting geven.

vanaf €65

Senior Croc.  12,5 kg.

Oudere honden hebben andere voeding nodig. Hierdoor wordt t lichaam ondersteund en wordt de kans op kwalen verminderd. Deze voeding bevat extra ingredienten om de gewrichten soepel te houden. Daarnaast worden de lever en de nieren minder belast waardoor de kans op nierfalen wordt verkleind

vanaf €50

Diverse andere soorten

u kunt bij ons diverse andere soorten voer bestellen. Bijvoorbeeld pup Junior Croc, Hypo Stress-Dig. of Hypo weight.

vanaf €45

*Deze prijzen zijn allemaal onder voorbehoud*


Recensies

Bron: facebook

van Bruggen

"Bedankt voor de goede verzorging van Morris & Spikey. Ze hebben het wederom reuze naar hun zin gehad en wij zijn met een rustig gevoel op vakantie gegaan.

Groetjes fam. van Bruggen en een poot van Morris & spikey"


van der Veen


"Storm heeft weer genoten van zijn twee weken, Nu uitgeteld op de bank..... Bedankt namens ons. En namens Storm: ik kom zeker nog een keer spelen & slapen"