Jaydee de L'argile X Lord from the Dogsfarm

Op 14 Juni was het zo ver, Het eerste nestje van Jaydee en Lord.

Uit deze combi zijn 8 mooie puppen gekomen, Zes heren en twee dames.


 
Alle pups hebben een baasje gevonden.

Zo, even weer tijd voor een kleine update over ons prachtige nestje.

Het is alweer zo ver, De leeftijd van acht weken is alweer voorbij. Dit houd in dat de eersten het nest verlaten hebben en mee zijn gegaan naar hun nieuwe baasje.

Killian Jaydee de L'argile is gaan wonen bij Silvia & Eppe in Visvliet, en doet het hartstikke goed.

Miss Luna Jaydee de L'argile heeft een gouden mand gevonden in Epe bij Familie fontijn die midden in de bossen wonen. ook Luna doet het goed in haar nieuwe omgeving.

Angus Jaydee de L'argile (Bo) blijf nog heel even bij ons en mag straks in Assen gaan wonen bij Familie Bos.

Parker Jaydee de L'argile mag net zo als bo nog heel even blijven spelen met zn broertjes en zusje en gaat binnekort verhuizen naar Loenen aan de vecht.

Radja Jaydee de L'argile (Hayden) mag vanaf september de straten van Emmen onveilig maken bij Henk en Agnes, Henk en Agnes hebben voor Hayden ook een "de L'argile"-boef gehad genaamd Roi.

Voor Jackson Jaydee de L'argile was het een beetje spannend. Aangezien wij geen goed gevoel hadden bij de gene naar wie hij zou gaan hebben wij besloten dat we verder zouden gaan kijken voor dit mooie mannetje. dus hup een oproep op facebook. na vreselijk veel respons kwamen Geert en Henriet "even gezellig langs". ook hun hebben eerder een "de L'argile"-Boef gehad genaamt Camble. Al snel werd duidelijk dat hun weer een nieuwe boef in huis wouden hebben en dat dat Jackson ging worden. Ook Jackson blijft lekker in de buurt en gaat in Middelstum wonen.

Ja dan blijven er nog twee over. Deze twee blijven lekker bij mams Jaydee wonen.

 Pennylane & Dempsey de L'argile
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin