Over ons

Wie zijn wij

Arie, Janny & Robin van Goinga

De L'argile

Arie & Janny van Goinga

Wij zijn Arie en Janny van Goinga, Vader en moeder van twee dochters en trotse opa en oma van Hero.

Mijn eerste Bouvier heb ik Janny cadeau gedaan op haar verjaardag, een droom die ik al lang koesterde en met dit "presentje" is het destijds allemaal begonnen. Dit was in 1984. Een paar jaar later hebben wij onze kennel opgestart: de L'argile. Deze franse naam is een letterlijke vertaling over de grond waar wij op wonen. Van de kleigrond. Tegenwoordig leven wij samen met zeven van deze toppers, stuk voor stuk onze kampioenen.

Veder bestieren wij thuis in het rustige dorpje sauwerd op het hoge land van Groningen een kleinschalig hondenpension + trimsalon, natuurlijk gespecialiseerd in (hoe kan het ook anders) de bouvier. Verder ben ik samen met onze dochter vaak aanwezig op de shows, ik als groom en zij als handler. En janny die dan het thuisfront in de gaten houd, dus kortom de Bouvier des Flandres zit wel in ons bloed.

Onze Kinderen

Kriss & Rudy

Ik ben de oudste dochter, getrouwd met Rudy en moeder van Hero.

Geboren en getogen tussen de boeven. Toen ik samen ging wonen kwam ik er snel achter dat ik de honden miste. Daarom besloten wij een mopshond te nemen, Lola.

Ondanks dat Lola ons veel plezier geeft, miste ik de boeven nog steeds. En kwam Paige Kess de L'argile, zij heeft en aantal jaren bij ons mogen wonen. Nu hebben wij Precious Gemme de L'argile, een schat van een boef.

Robin.

Ik ben dus de jongste dochter, En net zo als Kriss geboren en getogen tussen de boeven.

Sinds 2014 heb ik "eindelijk" het showvirus overgenomen van mijn vader. En in 2015 werd ik opslag verliefd, op dat kleine pupje met het rode bandje. Denkend dat ik mijn ouders niet zo gek zou krijgen, Waarop paps antwoorde "nou dan koop je haar toch zelf", Zo gezegd zo gedaan.

Daar was ze dan, Mijn eerste boef Lindsey from the Dogsfarm. Ik ben met paps (mijn groom, hoe luxe is dat ;-)) te vinden op shows. Ik doe aan ringtraining met onze boeven of trek er lekker op uit met paard en hond.


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin